недеља, 02. јануар 2011.

Можете сазнати више о:

•    свим услугама које пружа центар за социјални рад;

•    томе каква је процедура приликом развода брака , усвајања деце , смештаја у установе социјалне заштите , заштите од насиља у породици , остваривања права на различите врсте социјалне помоћи породици, и др.;

•    која вам је документација потребна за остваривање различитих врста помоћи и који су рокови предвиђени за одлучивање по захтеву.

Центар за социјални рад у Љубовији је установа од поверења која пружа помоћ и подршку (правну, социјалну, психолошко-саветодавну, медијацијску и психотерапијску) породицама и појединцима у превазилажењу и решавању проблема.
Свако од нас, у неком периоду живота, може имати потребу за услугама центра за социјални рад. Наши стручни радници – социјални радници, психолози, правници – имају законску обавезу да изађу у сусрет грађанима којима је потребна помоћ и подршка: деци и омладини, особама са посебним потребама, особама са психолошким проблемима, особама са проблемима у породичним односима и насиљем у породици, особама које имају проблеме због сиромаштва и старим особама којима је неопходна помоћ.

У решавању најразличитијих животних проблема, наши стручни радници полазе од неопходности поштовања основних људских права, као и специфичних потреба које има свака породица и појединац. У свом раду, ЦСР сарађује са другим државним институцијама (судовима, МУП-ом, школама, здравственим  установама...), као и невладиним и хуманитарним организацијама.
Уколико имате неки проблем, обратите се Вашем општинском центру за социјални рад , по месту пребивалишта које је уписано у Вашој личној карти.

1 коментар:

  1. Све захваљујући овом великом човеку званом Др Агбазара, велики чаролија која враћа радост у мене помажући ми да вратим свог љубавника који раскине са мном Пре четири месеца, али сада са мном уз помоћ др Агбазаре, велика љубавна чаролија цастер. Захваљујемо му се и ви можете да му се обратите за помоћ ако вам је потребан за време невоља преко: ( agbazara@gmail.com ) ИЛИ Вхатсапп га на: ( +2348104102662 )

    ОдговориИзбриши